oktober 21, 2015 door Redactie met 0 reacties

Spiñata Grande spel van het jaar?


Het kleurrijke spel Spiñata Grande van Netent staat bekend om haar Mexicaanse thema. Het is nu het spel van het jaar bij de prestigieuze EGR Operator Awards. Alle awards worden op maandag 23 november in de HAC te Londen uitgereikt. Er zijn voor het spel van het jaar zeven genomineerden waaronder Spiñata Grande van Netent.

Winst bij Spiñata Grande slot
Bij Spiñata Grande gaat over het spins en een piñata die kapot geslagen moet worden. Het is daarom zo dat je op een feestelijke manier mee kunt doen en kunt winnen. Door de nominatie voor de EGR Operator Awards komt de herkenning voor dit slotspel voor spelers en voor spelontwikkelaars verder naar buiten. Daarbij zijn de spelontwikkelaars van Netent een van de meeste creatieve en innovatieve geesten in de sector. Dit is al bekend, maar het wordt nu nog meer benadrukt door het spel Spiñata Grande onder de aandacht te brengen.

Criteria voor de awards
Bij The EGR Operator Award voor het beste slotspel gaat het niet alleen over hoeveel geld het spel heeft gegenereerd. De inkomsten zijn wel een factor waar naar gekeken wordt. Er zijn echter nog meer factoren waar de jury naar kijkt en dat zijn de innovatie, de marktwaarde, kwaliteit van het product en hoe het spel zich van andere spellen onderscheidt. Netent zegt over het spel Spiñata Grande het volgende: “Zodra de Colossal Wild symbolen worden geactiveerd wordt dit spel naar nieuwe hoogtes gelanceerd, waarbij de speler volledig wordt meegesleept. De rollen genereren freespin na freespin voor ongelimiteerde winsten. Onze ontwikkelaars hebben echt grenzen opgezocht waar het aankomt op innovatie en ze hebben deze grenzen overschreden. We zijn echt heel erg trots op het resultaat. Spiñata Grande is één van de leukste, grappigste en meest kleurrijke slotspellen die we hebben gelanceerd en vanaf het allerbegin is het een ware hit. Letterlijk.”