september 16, 2015 door Redactie met 0 reacties

Jackpot bij Hall of Gods van Netent


Het Netent slotspel Hall of Gods heeft een mooie jackpot voor je klaarstaan! Het is een slot met veel mogelijkheden en daarnaast ook met hoge winstkansen. Er zijn in totaal drie progressieve jackpots die steeds groter worden door iedere speler die inzet op dit slotspel. Als je bij een van de spellen dus gaat spelen en je hebt drie of meer bonussymbolen op een winlijn, dan activeer je het bonusspel waarbij je één van de drie Hall of Gods jackpots kunt winnen en dat zijn de volgende:
• de mini jackpot – hoogste uitbetaling in de geschiedenis 8000 euro
• de midi jackpot – hoogste uitbetaling in de geschiedenis 270.575 euro
• de mega jackpot – hoogste uitbetaling in de geschiedenis 7.778.882 euro

Symbolen Hall of Gods
Let eens goed op de symbolen bij de slot Hall of Gods. Je ziet dat de symbolen bestaan uit Noorse goden. Je hebt hier bijvoorbeeld Odin en dat is de oppergod en vertegenwoordiger van wijsheid en schepping en dan heb je nog Thor en dat is de machtige zoon van Odin die met zijn hamer de reuzen te lijf ging. Maar er zijn er nog meer, namelijk Freya en dat is de godin van de liefde en vruchtbaarheid en Loki is de ongehoorzame broer van Thor, die behoorlijk slim was maar ook erg gemeen en als laatste kom je Idun nog tegen en dat is de godin van de jeugd en bewaarster van de appels der verjonging.

Jackpot winnen?
Wil jij ook een kans maken op die mooie jackpot? Speel dan snel de Netent slot Hall of Gods en ontdek hoeveel jij hier kunt winnen! Misschien heb jij vandaag wel geluk en val je in de prijzen, ontdek het nu!