november 4, 2015 door Redactie met 0 reacties

Netent jackpot boven de 6.000.000


Let goed op, want de beroemde Netent jackpotspellen Hall of Gods en Mega Fortune staan nu hoger dan ooit. Echt de moeite waard om nu zelf een gokje te gaan wagen. Deze slotspellen kunnen ieder moment €6.000.000 uitkeren en misschien ben jij wel de gelukkige. Dat klinkt toch geweldig? Die kans wil je niet aan je voorbij laten gaan! Over een progressieve jackpot kan gezegd worden dat deze groeit naarmate er meer spelers het jackpotspel spelen. Ieder deel van een inzet wereldwijd wordt gebruikt om de jackpot aan te vullen en deze kan tot grote bedragen stijgen.

Hall of Gods
De slot Hall of Gods is erg geliefd bij veel online casino’s. De Viking goden zijn het thema binnen deze slot, die je op de symbolen terugvindt. Het is een mooi slotspel, waarbij je een grote kans maakt om te winnen, de jackpot! Als je namelijk minimaal drie bonussymbolen op een winlijn hebt, wordt het bonusspel gestart waarbij je één van de drie Hall of Gods jackpots kunt winnen. Dat klinkt toch geweldig

Mega Fortune
De slot Mega Fortune is ook erg geliefd en met symbolen als flessen champagne, dure horloges en stapels geld kun je al zien dat het een slot is waar je veel kunt winnen. Een hoge jackpot met veel mooie prijzen die je niet wil laten gaan! Je wil vast en zeker ook een gokje wagen dus speel mee!

Jackpot
Bij de slots Hall of Gods en Mega Fortune zijn dit record bedragen. Nog nooit eerder hebben ze zo hoog gestaan! Speel daarom ook snel mee en wie weet val jij ook wel in de prijzen!