september 1, 2015 door Redactie met 0 reacties

Dazzle Me Netent videoslot doet het goed!


De videoslot Dazzle Me van Netent is sinds 24 augustus beschikbaar. Al veel mensen zaten met spanning te wachten op deze videoslot, maar hij kan nu dus online gespeeld worden. Je kunt nu zelf de videoslot Dazzle Me uitproberen en ontdekken wat jouw winkansen zijn.

Over de videoslot Dazzle Me
De mooie videoslot Dazzle Me bevat glimmende juwelen en veel sprankelende kleuren. Het leuke discomuziekje begeleidt je naar de volgende ronde. Let eens goed op de rollen bij de videoslot Dazzle Me, dan zie je dat deze dynamisch zijn vormgegeven en wat anders zijn dan bij de doorsnee videoslots. De slot bevat vijf rollen, de eerste twee rollen hebben drie rijen. De rollen drie en vier hebben ieder vier rijen en de vijfde rol heeft vijf rijen. Hierdoor kun je dus een unieke combinatie maken van winnende speellijnen. Je kunt kiezen uit tien inzetniveaus en zeven muntwaarden tussen de 0,01 eurocent en de 1 euro.

Winlijnen bij videoslot Dazzle Me
In totaal heeft de videoslot Dazzle Me 76 winnende speellijnen en dankzij de freespins en de Dazzling Wilds kun je erg veel winnen. De 7s en de bel symbolen zijn de symbolen met de hoogste waarde. Er zijn bij de videoslot Dazzle Me nog meer symbolen te vinden, de robijnen, de amethisten en de jade. Je kunt inzetten vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per ronde. Er kan een winnende combinatie gemaakt worden wanneer je drie of meer identieke symbolen hebt op een winnende lijn en op de aangrenzende reels.

Dazzlings Wilds spelen
Je kunt bij het hoofdspel van de videoslot Dazzle Me meerdere Dazzling Wilds spelen, deze hebben in het spel een unieke functie. Ze kunnen eenvoudig herkend worden, omdat ze de vorm hebben van een diamant. Hierdoor kun je ze ook willekeurig activeren om de hele rollen te bedekken, als je een beetje geluk hebt! Deze Dazzling Wilds kunnen ieder symbool, behalve freespins, vervangen om je op deze manier de beste kans te geven op één of meerdere winnende lijnen. Heb je bij het hoofdspel drie of meer freespins-symbolen dan wordt de freespins-ronde geactiveerd. Daarbij ontvang je acht freespins bij drie symbolen, twaalf freespins bij vier symbolen en zestien freespins als je vijf freespins-symbolen in een ronde hebt gespeeld. Dat wordt nog eens genieten van de videoslot Dazzle Me.