januari 14, 2016 door Redactie met 0 reacties

Fantasini: Master of Mystery, preview


11 februari is het weer zover en komt er weer een nieuwe Netent videoslot uit, genaamd Fantasini: Master of Mystery. Het is een videoslot met vijf afzonderlijke rollen en drie rijen. Je hebt bij deze slot een uitbetalingspercentage van 96,6%. Je bepaalt zelf je inzet en je hebt de keuze uit een wed level van 1 tot 10 en een muntwaarde van €0,01 tot €0,50. Je gaat spelen in een magische wereld van ontsnappingsartiesten en goochelaars. Je krijgt hierbij hulp van de Substituting Wilds in de vorm van Fantasini de Geweldige. Let goed op, want Fantasini: Master of Mystery kent geen winlijnen. Er zijn wel 243 manieren om te winnen bij deze slot. Hierbij geldt dat de winnende combinaties bestaan uit drie of meer identieke symbolen bij aansluitende rollen naar links of naar rechts. Hierbij is de muntwinst vermenigvuldigd met het nummer aan extra symbolen op de rol.

Symbolen Fantasini: Master of Mystery
Het Symbool Substituting Wilds, in de vorm van Fantasini, kan de normale symbolen vervangen en stellen de symbolen voor die de hoogste combinatie mogelijk maken. Je vindt deze Wilds alleen op rollen 2, 3, 4 of 5. Let op, want hierbij heeft iedere spin twee of meer gelinkte rollen met dezelfde symbolen. Daarbij kunnen de gelinkte rollen zich uitbreiden naar meer. Het zou dus zomaar kunnen dat er vier van de vijf rollen dezelfde symbolen bevatten. Je kunt hierdoor dus prachtige winnende combinaties maken. Deze Linked Reels zijn er tijdens iedere spin.

Fantasini: Master of Mystery Touch
Je kunt ook meteen profiteren van Fantasini: Master of Mystery Touch van Netent. Deze versie is speciaal ontwikkeld om gespeeld te worden op de smartphone of tablet. Alle eigenschappen zijn hetzelfde, ook het theoretische uitkeringspercentage is hetzelfde. Ook zijn er geen aanpassingen aangebracht voor de Wilds, Linked Reels of de 243 manieren om te winnen. Er is wel een verschil en dat is dat er gebruik gemaakt kan worden van de touchscreen. 11 februari is het zover en dan kun jij Fantasini: Master of Mystery ook spelen! Nog even geduld! En je weet dat bij Netent je geduld wordt beloond met een prachtig nieuw spel. Neem nu alvast een kijkje bij diverse casino’s zodat je weet waar je straks kunt spelen.