december 4, 2015 door Redactie met 0 reacties

Guns ‘N Roses van Netent


Er staan bij Netent weer veel mooie spellen gepland. Een van deze spellen is van rockband Guns ’N Roses ontwikkeld. Het wordt echt een ware traktatie voor Guns ’N Roses rockfans. Dit geldt voor spelers, die van live concerten houden. Dat wordt echt genieten. In januari komt de slot op de markt, maar we hebben al wel meer informatie. Het Guns ’N Roses slotspel heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Er zijn ook vervangende Wilds, uitbreidende of Expanding Wilds, de Apetite for Destruction Wild- vernoemd naar Guns ’N Roses debutalbum uit 1987- Encore freespins, Legend spins, een Solo vermenigvuldiger en een Crowd- Pleaser bonusspel aanwezig. Je hebt bij deze slot de keuze uit vijf verschillende Guns ’N Roses hits als soundtrack voor het spel. Dan zijn er nog 20 inzetlijnen, 20 inzetniveaus en verschillende muntwaardes, waar jij een keuze uit kunt maken.

Het hoofdspel Guns ‘N Roses
Het hoofdspel heeft drie functies, die willekeurig geactiveerd kunnen worden. Het gaat hier over de Legend spins, de Apetite for Destruction Wild en de Solo vermenigvuldiger. Bij de Legend Spins krijg je willekeurig 3 re-spins met 1 of 2 Stacked Wilds op de rollen toe. Een Stacked Wild is een Wild symbool dat 3 posities op de rollen in beslag neemt. Dan is er een Apetite for Destruction Wild en deze heeft de vorm van een kruis en kan willekeurig, volledig of gedeeltelijk op drie mogelijke posities op de rollen geplaatst worden. Ook kan deze Wild alle andere symbolen, met uitzondering van de bonussymbolen, vervangen. Dan is er nog de Solo-vermenigvuldiger. Het gaat hierbij over een willekeurige vermenigvuldiger die een winnende inzetlijn beloont met een vermenigvuldiger tussen factor 4 en 10, indien alle winnende lijnen dezelfde symbolen bevatten, dit geldt ook voor de Wild vervangers.

Bonus tijdens Guns ‘N Roses
Er zijn bij de slot Guns ’N Roses ook bonus functies. Om te beginnen is er het Encore Freespins en Crowd-Pleaser Bonusspel. Wanneer er drie bonussymbolen waar dan ook op de rollen 1, 3 of 5 te zien zijn tijdens het hoofdspel, dan krijg je te maken met een van de drie functies: Encore freespins, een Crowd-Pleaser Bonus of extra munten. Bij Encore Freespins worden er 10 freespins geactiveerd. Er verschijnt tijdens Encore freespins een symbool van een bandlid als een bedekkend Stacked Wild symbool op de rollen 2,3 of 4 bij elke ronde. Een Stacked Wild is een Wild symbool dat drie posities op de rollen bedekt. Dan is er nog het Crowd-Pleaser Bonusspel. Het is een kies & klik spel met in totaal drie niveaus. Daarbij laat de Crowd-Meter zien hoeveel munten je hebt verzameld en wat je voortgang naar het volgende niveau is. Veel te verdienen dus bij de slot Guns ’N Roses.