oktober 29, 2015 door Redactie met 0 reacties

Halloween Netent slots, samen lekker griezelen


Er zijn veel leuke Netent slots, die in het teken staan van griezelen. Wil je ook meedoen? Dan hebben we een paar leuke tips voor je. De slot Wild Witches is een slotspel waarbij het draait om de heksen. De heksen zien er niet bepaald bedreigend uit, maar eerder vrij sexy. Maar toch hoort deze slot bij de Halloweenspellen. Als je naar een Halloweenfeest gaat dan zie je namelijk veel heksen. Niet weg te denken, dus zeker even spelen!

Nog meer Halloween slots Netent
Trolls is een slot waarbij het draait om, zoals de naam al doet vermoeden, de trollen. Het zijn geheimzinnige boswezens en deze komen voor in Scandinavische sprookjes en mythen. De trollen zijn de grote tegenhangers van kabouters die in tegenstelling tot trollen zeer zachtaardig en schuw zijn. De trollen kunnen zo groot zijn als kabouters. Maar het zouden ook zomaar hele reuzen kunnen zijn op zoek naar mensenvlees. Een mooi ontworpen slot waarbij je je ogen uitkijkt van alle verrassingen.

Een andere slot die je kunt spelen is Crusade of Fortune. De symbolen bestaan uit monsters en middeleeuwse wapens, dat is ook de reden dat deze slot er ook aan is toegevoegd. Maar ook Voodoo Vibes hoort erbij. Voodoo is ontstaan in West-Afrika en al enkele eeuwen oud. Je vindt bij deze slot een symbool met een kip en het bloed van dat dier wordt ingezet voor voodoo rituelen. De eieren dienen als een doel in de rituelen van de duistere magie. Ben je ook in de stemming en wil je meer weten? Speel dan nu mee, zodat jij kunt genieten en huiveren van deze spellen van Netent. Mooie winkansen, dus waar wacht je nog op? Lekker griezelen de komende tijd!