november 23, 2015 door Redactie met 0 reacties

Netent slot Guns N’Roses slot preview


Netent komt eens in de zoveel tijd met een nieuwe slot op de markt, ook dit keer weer. De eerste preview is al bekend! Daar kunnen we je nu wat meer over vertellen. De slot heeft de naam Guns N’ Roses. Vanaf januari kan de slot gespeeld worden, maar we weten er nu ook al wat over! Er zijn namelijk live beelden van een concert verwerkt in deze slot. Dit is al erg uniek te noemen. Deze techniek is namelijk nog nooit eerder gebruikt! Er zijn vijf songs in een spel verwerkt en dat is toch geweldig? We moeten nog twee maanden wachten om te mogen spelen, maar dit belooft al heel wat moois te worden!

Guns N’ Roses spelfuncties
Bij de nieuwe slot zijn diverse soorten Wilds in het spel te vinden. Hierbij kun je de Appetite for Destruction Wild tegenkomen (een kruis vormt over de rollen) en een Stacked Wild, de gestapelde Wild. Deze Wilds zorgen ervoor dat je winsten worden vergroot. Er zijn nog meer functies die je kunt verwachten. Om te beginnen de Legend Spins. Let goed op, want deze geven je willekeurig drie extra spins met gestapelde Wilds. Dan zijn er nog de Solo Multiplier en deze vermenigvuldigt een winnende combinatie tussen de 4x en 10x. Dan zijn er nog de Encore Freespins. Hierbij krijg je per keer tien freespins met gestapelde Wilds met een van de bandleden. Ook is er een Crowd Pleaser Bonusspel en binnen dit spel kun je bepaalde opties selecteren, die tot verhoogde winsten kunnen resulteren.

Nog even wachten en spelen maar!
Het duurt nog even, maar deze mooie nieuwe slot van Netent zit er aan te komen. We kunnen niet wachten en jij? In de tussentijd kun je veel andere Netent slots spelen in de casino’s en jouw mening achterlaten op de reviewpagina van Gokmania.