september 14, 2015 door Redactie met 0 reacties

Netent slots, buitenaardse slots!


Netent heeft vaak slots die aan een speciaal thema zijn verbonden. Er zijn ook slotspellen die horen bij de buitenaardse slots. Je zou als eerste eens kunnen denken aan het lokale jackpotspel Cosmic Fortune. Dit spel is namelijk gebaseerd op het arcade spel Space Invaders. Het spel bestaat uit buitenaardse symbolen en uit robot symbolen. Je maakt je geen zorgen met dit spel, want het heeft een heel ontspannen muziekje op de achtergrond. Er is een astronaut die rondvliegt om lichtgevende ballen te laten vallen en daarmee kun je mooie punten verdienen. Ook kent het spel nog eens drie jackpots!

Nog meer buitenaards met Netent
Bij Netent heb je nog veel meer spellen die bij het thema buitenaards horen:
– Aliens. De slot met veel karakters uit de film en in de bonusronde word je hierin echt meegenomen. Je loopt door de donkere gangen en dan moet jij de kwaadaardige aliens afschieten. Het is een spannend spel, voor de echte liefhebbers!
– De slot Big Bang speelt zich af in de ruimte en valt daarom binnen deze categorie. De spannende muziek maakt het extra leuk om deze slot te spelen!
– Space Wars is een slot die mooi is vormgegeven en waarbij je met buitenaardse wezens in contact komt, durf jij deze slot te spelen?

Netent slots spelen
Er worden je veel Netent slots aangeboden, zorg daarom dat je de kans ook aangrijpt en met dit thema kennis gaat maken. Er zullen de komende tijd vast en zeker nog meer slots komen die binnen deze categorie vallen! Maar eerst maar eens deze slots proberen en genieten van de mooie winkansen die je bij Netent hebt!