februari 17, 2016 door Redactie met 0 reacties

Netent videoslot Drive komt er bijna aan!


Het duurt niet lang meer of de nieuwe videoslot Drive van Netent komt er aan. Op 23 februari 2016 is het dan zover en vanaf dan kan Drive Multiplier Haymen gespeeld worden. Het is een spannende en veel belovende slot voor spelers die van car races houden, maar ook voor die spelers die gewoon op zoek zijn naar een innovatief spel, waarbij je kunt profiteren van vele spelfuncties en een hoog uitkeringspercentage van 96,7%. Veel mensen kijken al enige tijd uit naar deze nieuwe slot. Het komt nu toch wel heel dichtbij, spannend!

Over videoslot Drive
De nieuwe slot Drive van Netent is grafisch mooi, strak en de extra functies verhogen je winstkansen en deze wil je niet missen. Je krijgt hierbij te maken met Multiplier Wins, Freespins op drie verschillende niveaus en een aanjagende Nitro Collect Meter. Let goed op, want op de vijf rollen gaat Jette de race aan door de virtuele straten met een aantal tegenstanders en jij zult haar daarbij helpen. Let goed op, dat de Multiplier op kan lopen tot 120x in het hoofdspel. Dit houdt in dat je een kans maakt om 120x je inzet uitbetaald te krijgen. Dan is er nog de freespins modus en daarbij zijn er drie niveaus. Jij gaat de race aan met drie verschillende tegenstanders. Wanneer je Nitro Meter voldoende gevuld is, race je tegen de volgende, nog sterkere tegenstander.

Nieuwe slot spelen
Weer een nieuwe slot van Netent die er aan zit te komen. Veel mensen kunnen niet meer wachten en zijn erg benieuwd naar de winstkansen. Als je nu alvast tijd vrijmaakt in je agenda op 23 februari, dan kun je de slot meteen ontdekken en wie weet hoeveel je gaat winnen. Dus noteer 23 februari voor Drive!