augustus 18, 2015 door Redactie met 0 reacties

Nieuwe Netent slots


Netent komt 24 november dit jaar weer met een nieuwe slot, Koi Princess is de naam. De slot wordt in een paar landen uitgebracht en zal dus niet voor iedereen speelbaar zijn. Vanaf 24 november is de slot eigenlijk alleen te spelen vanuit Italië, België, Latvia, Denemarken, de UK, Alderney en Isle of Man. Het spel is de moeite waard en wie weet kun jij het ook wel spelen! Netent heeft veel nieuwe slots de laatste tijd en daarom is het leuk als je dit ook mee kunt maken en ook een gokje gaat wagen!

De Koi Princess
Waar gaat de slot Koi Princess over? Dat wordt nog even spannend, want er is nog niet zoveel bekend gemaakt over deze nieuwe slot. Wat we wel kunnen vertellen is dat het erg spannend gaat worden, zoals de lancering bij iedere slot. Het zal vast en zeker een mooie en originele slot zijn, want Netent heeft alleen maar unieke slots waarbij je altijd mooie prijzen kunt winnen!

Flowers X-mas edition
Een andere nieuwe slot die Netent 1 december dit jaar gaat lanceren is Flowers X-mas edition. De slot bestaat al eventjes maar het gaat nu een echte kersteditie worden. De karakters die in dit slot spelen zijn uiteraard de bloemen. De roos is een bloem die bekend staat voor de romantiek. De zonnebloem is bekend geworden door Vincent van Gogh. Een vleesetende planten, eten kleine insecten en zijn vaak niet groter dan 15 cm. Dan is er nog de lotus, een mooie bloem en groeit in het moeras en het blauwklokje is erg in trek bij kolibries. Dan zijn er nog de zon en het wolkje, die zijn nodig om de bloemen te laten groeien.

Volop Netent slots
Nog even wachten voordat deze Netent slots er aan zitten te komen, maar het wachten kan alvast beginnen. In de tussentijd kun je de andere Netent slots spelen en wie weet wat jij gaat winnen, prijzen genoeg. Zorg daarom dat je nu alvast klaar gaat zitten en een leuk bedrag gaat storten, zodat je ook voor echt geld kunt spelen, dan voel je namelijk nog beter de spanning van de slot en de winmomenten.