oktober 12, 2015 door Redactie met 0 reacties

Pyramid: Quest for Immortality komt er bijna aan!


Het aftellen kan beginnen, 22 oktober komt de nieuwe Netent slot Pyramid: Quest for Immortality namelijk online. Het spel kan zowel gespeeld worden op je desktop als op je mobiel. Dat wordt straks volop genieten, maar nog even geduld en aftellen tot het zover is. Het is niet het eerste piramide spel van Netent. Zij heeft namelijk ook al The Lost Pyramide in het assortiment zitten. De slot wordt snel aangeboden in diverse online casino’s.

Meer over Pyramid: Quest for Immortality
Er is nog niet super veel bekend over Pyramid: Quest for Immortality. Maar het ziet er wel heel belovend uit. Het gaat over de zoektocht naar onsterfelijkheid en dat belooft een mysterieuze en spannende tijd te worden met lawine functie, freespins en wilds. Veel extra’s dus die je mooie prijzen op kunnen leveren. Let daarom zelf ook goed op, zodat je deze slot ook snel kunt spelen.

Netent aanbod
Het aanbod van de Netent spellen blijft maar groeien en zoals we weten zijn de spellen altijd uniek en veelbelovend. We kijken daarom samen met jou uit naar de nieuwe slot, nog even geduld!