september 9, 2015 door Redactie met 0 reacties

Pyramid Quest for Immortality video slot preview


Op 22 oktober komt de nieuwe video slot van Netent op de markt, weet je al hoe deze er uitziet? We weten dat de videoslot is opgebouwd uit 5 rollen die niet allemaal evenveel symbolen weergeven. Daarbij zijn dus geen standaard rijen van links naar rechts. Deze rollen hebben achtereenvolgens 3, 4, 5, 4 en 3 symbolen en vormen samen 720 winlijnen.

De rollen en symbolen nieuwe Netent slot
De nieuwe videoslot heeft een Avalanche of Lawine functie. Dat houdt in dat de rollen niet draaien, maar dat de symbolen op hun plaats vallen. Hierbij vallen de symbolen van boven naar beneden op hun plaats. Deze verdwijnen dan weer in symbolen die een winnende combinatie vormen en dan maken ze plaats voor nieuwe vallende symbolen. Bij de symbolen vind je afbeeldingen van Egyptische goden, zoals de Godin Isis, farao’s en veel Egyptische tekens en elementen.

Spelfuncties Netent slot
Benieuwd naar de spelfuncties? De Wild symbolen zijn uiteraard aanwezig, deze kun je herkennen aan het woord Wild, maar ook aan het Ankh symbool. Dit is een symbool uit de Egyptische mythologie. Het staat voor het eeuwige leven, een andere naam hiervoor is het levenskruis. Er is ook een Multiplier aanwezig en dat is de vermenigvuldiger die verschijnt in de vorm van een mooie Egyptische Godin. Deze zal worden geactiveerd door een aantal Wild symbolen en daardoor kan de winst tussen de 2x en 10x worden vermenigvuldigd. Dan is er nog de Avalanche functie. Daarbij draaien de rollen niet maar vallen de symbolen op hun plek. Zin om te spelen? Nog even geduld en dan kun je dagelijks deze nieuwe Netent slot spelen! Bekijk hier alvast andere casino spellen.